06-51783685   |    info@steenhandelgeurds.nl Showtuin: 't Blok 11 | 6617 KM Bergharen
Gratis staal aanvragen

Tuin kunstgras bestellen

Bestel kunstgras bij Steenhandel Geurds in Bergharen (Gemeente Wijchen). U krijgt bij ons 10 jaar garantie op alle soorten gras in ons kunstgras assortiment. Ongeacht het doel van het gras, zoals een kunstgras gazon voor de sier, op het sportveld of in de tuin. Steenhandel Geurds verkoopt kunstgras voor ieder budget! Maak vandaag nog een afspraak.

De voordelen van een kunstgras gazon 

Hier nog even de voordelen op een rijtje. Kunstgras vergt een minimum aan onderhoud. U bespaart tijd, energie en geld. Het is niet nodig te bewateren, maaien of andere voeding toe te dienen. Wellicht moet u soms wat aangewaaid tuinafval verwijderen, maar daar blijft het bij. Bovendien is het kleur- en slijtvast.

Bestel direct gras online

Heeft u een goede keuze kunnen maken? Het juiste type gras, de hoeveelheid, kleursamenstelling etcetera? Dan kunt u direct kunstgras online bestellen. Vul de gegevens in en verzend het formulier. Na ontvangst van het formulier neemt een specialist van kunstgras Wijchen contact op en neemt de bestelling met u door.

Advies en bestellen in de showtuin 

Wellicht heeft het uw voorkeur extra advies in te winnen en een betere indruk te krijgen van het kunstgras. Hiervoor kunt u een afspraak maken in onze kunstgras showtuin in Bergharen (Gemeente Wijchen). Een medewerker van Steenhandel Geurds staat hier voor u klaar en kan direct samen met u de bestelling doornemen en invoeren.

Details, de bestelling is geplaatst

Als de bestelling is geplaatst ontvangen wij graag de opdrachtbevestiging ondertekend retour. De factuur kan per bank worden voldaan. Doorgaans leveren wij het gras binnen drie werkdagen. Het staat u vrij een afleveradres op te geven, maar dit kan ook bij onze showtuin.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras