Kunstgras showtuin

De kwaliteit van ons gras zal u verrassen en verbazen. In de kunstgras showtuin in Bergharen (Gemeente Wijchen), ontspannen gras in groot formaat zien en voelen? Maak daarvoor een afspraak, een expert van Steenhandel Geurds heet u graag welkom. Vrijblijvend advies of een kunstgras offerte? Maak uw vragen en wensen kenbaar.


Kunstgras, voor de lange termijn

Het bestellen van kunstgras is een aankoop voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk zorg en aandacht te besteden aan de details. Of het nu gaat om balkon kunstgras, patio kunstgras, tuin kunstgras of een andere soort kunstgras. Steenhandel Geurs is expert als het gaat om grote en kleine projecten.

Zacht en sterk gras

Het gras in ons kunstgras assortiment is zacht en sterk. Zowel kinderen als huisdieren kunnen er veilig op spelen. Het bevat geen schadelijke materialen en is daarom ook milieuvriendelijk. Ga voor duurzaamheid en de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.


Openingstijden kunstgras showtuin

Wilt u een afspraak maken in de showtuin in Bergharen (Gemeente Wijchen) of bij u op locatie? Neem contact op. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 9 uur tot 17 uur en op zaterdag van 10 uur tot 14 uur. Wilt u liever een afspraak maken in de avond? Maak uw wensen kenbaar. Het is mogelijk in de showtuin kunstgras te bestellen.

Free

Vragen? Bel ons
06-51783685

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Wijchen

Steenhandel Geurds
't Blok 11
6617 KM Bergharen

T. 06-51783685
E. info@steenhandelgeurds.nl

Route berekenen