06-51783685   |    info@steenhandelgeurds.nl Showtuin: 't Blok 11 | 6617 KM Bergharen
Gratis staal aanvragen

Kunstgras showtuin

De kwaliteit van ons gras zal u verrassen en verbazen. In de kunstgras showtuin in Bergharen (Gemeente Wijchen), ontspannen gras in groot formaat zien en voelen? Maak daarvoor een afspraak, een expert van Steenhandel Geurds heet u graag welkom. Vrijblijvend advies of een kunstgras offerte? Maak uw vragen en wensen kenbaar.

 

Kunstgras, voor de lange termijn

Het bestellen van kunstgras is een aankoop voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk zorg en aandacht te besteden aan de details. Of het nu gaat om balkon kunstgras, patio kunstgras, tuin kunstgras of een andere soort kunstgras. Steenhandel Geurds is expert als het gaat om grote en kleine projecten. 

Zacht en sterk gras

Het gras in ons kunstgras assortiment is zacht en sterk. Zowel kinderen als huisdieren kunnen er veilig op spelen. Het bevat geen schadelijke materialen en is daarom ook milieuvriendelijk. Ga voor duurzaamheid en de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

 

Openingstijden kunstgras showtuin

U kunt tijdens onze openingstijden langskomen in onze showtuin in Bergharen (Gemeente Wijchen) voor advies.

Wilt u liever een afspraak maken, neem contact op. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 9 uur tot 17 uur en op zaterdag van 9 uur tot 15 uur.  Maak uw wensen kenbaar. Het is mogelijk in de showtuin kunstgras te bestellen. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras