06-51783685   |    info@steenhandelgeurds.nl Showtuin: 't Blok 11 | 6617 KM Bergharen
Gratis staal aanvragen
Kindvriendelijke tuin in Wijchen
  • Kindvriendelijke tuin in Wijchen
  • Kindvriendelijke tuin in Wijchen
  • Kindvriendelijke tuin in Wijchen

Kindvriendelijke tuin in Wijchen 

In opdracht van een particuliere klant uit Wijchen hebben wij natuurlijk gras vervangen door kunstgras. Helemaal onderhoudsvrij is kunstgras niet, maar het hele beperkte beetje onderhoud wat er wel aan zit maakt het voor veel mensen een zeer aantrekkelijk product.


Speelgazon voor een schappelijke prijs

EasyLawn kunstgras is echt, net echt. In deze tuin is gebruikt gemaakt van Alure PU, een budget kunstgras van EasyLawn. Kunstgras is er voor iedere portemonnee. 

Diverse toepassingen

Kunstgras wordt op verschillende manier verwerkt. Uiteraard het meeste als zorgeloos gazon in de tuin, maar daarnaast ook als oplossing op het dakterras, als speelondergrond, of als putting green. In deze klus maakte we gebruik van kunstgras met verschillende kleuren, verschillende hoogtes en verschillende vezel-shapes.

Tevreden klant, u ook?

Met het eindresultaat is zowel de klant, als wij erg tevreden. Speelt u met het idee om voor kunstgras te kiezen? Om beter te kunnen beslissen nodigen wij u van harte uit in onze showtuin in Bergharen. Wellicht kunnen wij u dan meteen helpen bij het uitkiezen van bestrating.

 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras