06-51783685   |    info@steenhandelgeurds.nl Showtuin: 't Blok 11 | 6617 KM Bergharen
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in Nijmegen
  • Kunstgras in Nijmegen
  • Kunstgras in Nijmegen
  • Kunstgras in Nijmegen

Kunstgras in Nijmegen 

Voor een particuliere klant uit Nijmegen werd een fraai kunstgras project gerealiseerd. Kunstgras heft weinig tot geen onderhoud nodig wat het voor weel mensen aantrekkelijk maakt om ervoor te kiezen. Het verschil tussen echt gras en EasyLawn kunstgras zie je bijna niet meer.


Looppad

In deze tuin is gebruik gemaakt van Finesse PU van EasyLawn in combinatie met een looppad. Ook de bestrating is uitgezocht in onze showtuin in Bergharen.

Niet alleen in een achtertuin

Een putting green van kunstgras wordt vaak door ons gemaakt. Maar de meeste installaties zijn natuurlijk in de tuin of op het dakterras. Ook als speelondergrond wordt kunstgras vaak gebruikt. Bij dit project gebruikte we een kunstgras type met diverse vezels, kleuren en hoogtes. Het is erg mooi geworden.

Showtuin

Is kunstgras misschien ook iets voor u? Via de website krijgt u veel informatie. Wilt u een voorbeeld stukje ontvangen dan sturen wij dat zonder moeite uw kant op. Een nog betere indruk van dit prachtige product krijgt u bij een bezoek aan onze showtuin. Wij leiden u graag rond!

 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras